AKTUELLT

På eftermiddagarna 13.00 - 18.00 har vi café dit alla kan komma och fika eller äta en smörgås. Allt bröd är hembakat. Välkommen att fika juli månad utJust nu är sommaren fantastisk på Körningsgården. Vi har hittills haft en mycket fin juli månad med många övernattande gäster som trivs bra i detta vackra hus med den fantastiska utsikten. Välkommen att boka boende hos oss juli månad ut.Birgit Dahlgren som drev pensionatet i 40 år var initiativtagare till den årligt återkommande och välbesökta Konstrundan. Den infaller varje pingsthelg. Detta år kommer Konstrundan genomföras digitalt.

​För mer info se: http://nordingrakonstrunda.se/ 


​Körningsgården kommer att hålla öppet 30-31 maj för kaffeservering, huvudsakligen utomhus. Vi kommer att följa Folkhälsomyndighetens restriktioner. Vi kommer också erbjuda hembakt fikabröd, smörgåsar och kaffe!


Under dessa dagar och i sommar kommer lokala utställare finnas på Körningsgården. Patrick Melander ställer ut sina fotografier med vackra bilder över Nordingrå och Arnold Kjellberg kommer att ställa ut sina tavlor.

Välkommen!Aktuellt

Kontakta oss
Adress: Körning 122, 870 30 Nordingrå
Tel: 070-297 31 01
Mail: info@korningsgarden.se
  • Körningsgården facebooksida
  • Körningsgården instagram
Sommarcafé i juli

På eftermiddagarna 12.30 - 17.30 har vi café dit alla kan kan komma och fika...

Nordingrå konstrunda

Detta år kommer konstrundan att genomföras digitalt. Vi kommer att hålla öppet för kaffeservering 30-31 maj...